Home » O nas

O nas

Na pobočju mogočne Raduhe v zaselku Strmec v občini Luče v Zgornji Savinjski dolini, smo za vas popolnoma obnovili staro samotno kmetijo (prvič je v pisnih virih omenjena že leta 1426).

Naša najnovejša pridobitev je nov sodoben turističen objekt v katerem je 9 sob s 25 posteljami (4×2postelji, 3×3postelje in 2×4postelje), kuhinja, večji večnamenski prostor (primeren za seminarje, predstavitve, poslovna kosila, predavanja itd.), v kleti pa so prostori za rekreacijo in sprostitev.

notranojst-ponudba

Objekt zgrajen na mestu stare kmečke hiše (stara ni bila primerna za obnovo) in je tudi v stilu starih kmečkih hiš. Pri dokončanju objekta smo uporabili veliko večino naravnih materialov (les iz okoliških gozdov), tako da je vse pohištvo, okna in vrata iz masivnega lesa, zaščiteno z barvami in laki na vodni osnovi.

Ta objekt in njegova neposredna okolica nudi resnično vse možnosti preživljanja prostega časa; od aktivnega športnega udejstvovanja do lenobnega poležavanja v senci mogočnih dreves in stoletnih gozdov.

nasa-kulinarika

V obeh objektih skupaj sedaj nudimo 75 ležišč, 25 visoke kategorije in 50 nižje (7 sob z štirimi kopalnicami). Tako se lahko prilagodimo vsem cenovnim kategorijam in tudi različnim stopnjam zahtevnosti.

Ker se dobro zavedam, da živimo v času, ko je psihofizično stanje posameznika še kako pomembno za njegovo uspešno delovanje, tako na delovnem mestu, kot tudi v življenju nasploh, sem se odločil, da bom naše programe povsem prilagodil željam uporabnikov naših storitev (ne spreglejte tudi seznam aktivnosti).

Končno naj tudi omenim, da tudi sam dobro poznam psihofizično delovanje našega organizma, saj sem tudi športni pedagog in sem na svoji poti omenjene zakonitosti dodobra spoznal.

fintes-ponudba

Če Vas  karkoli iz te kratke predstavitve zanima, sem vedno dosegljiv na GSM 031/33-60-15 in na e-mailu: tomaz.pecovnik@siol.net in zagotavljam Vam, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev za Vas, vaše prijatelje in sodelavce.

Video predstavitev